01/08/2016 Jeff

Besplatan celodnevni događaj slavi i povezuje preduzetnika Crne Gore u okviru međunarodnog dana „coworking.“

Globalni pokret coworking je stigao u Bar, Crna Gora, kroz Beta Bar, zajedničko radno mesto i prostor za sastanke zasnovno na članstvu za nezavisne preduzetnike koji žele da rade zajedno sa drugima, a ne u izolaciji. Coworking ohrabruje lokalne preduzetnike da dijele ideje, sarađuju, promovišu jedan drugoga, i zajedno istražuju nove koncepte i inovacije.

Jedan od osnivača Beta Bara, Džef Bakston kaže: „Beta Bar gradi lokalnu coworking zajednicu za novu ekonomiju zasnovana na projektima. Coworking je trend koji raste eksponencijalno, regionalno i međunarodno. Sa toliko mnogo nezavisnih stručnjaka u Crnoj Gori, coworking je ključna potrebna usluga – stvaranje mjesta za nas da zajedno i aktivno sarađujemo.“13907037_865948016844826_8380666419409271834_n„Suština coworking je saradnja,“ kaže Beta Bar suosnivač, Dženifer Bakston. „Što više prilika možemo da napravimo za uspijeh malih biznisa, da kreiraju smislene poslove, i da ohrabrujemo radničke porodice da ostanu ili da se presele u našu zajednicu, toliko smo bliži ekonomskoj i kulturnoj održivosti. To jeste pravi kvalitet života.“

Beta Bar promoviše rad sa lokalnom zajednicom nezavisnih stručnjaka, frilencera i startupova, sa proslavom međunarodnog dana „coworking.” 9. avgust, 2016. oni nude besplatan coworking od 9h do 17h. Ponesite svoj laptop, izaberite radni sto i budite produktivni!

Više informacija o Beta Baru se nalazi na www.betabar.me.
###