fbpx
coworking - web dizajn - marketing

Nova Ivica

Danas je nova ivica izmedju prošlosti i budućnosti. Kako ćeš iskoristiti svoju današnju priliku?
Naše usluge
o-nama

O nama

Nova Ivica u Crnoj Gori kreativcima pruža resurse i inspiraciju potrebne za veći uspjeh.
Mi pomažemo svojim klijentima da redefinišu svoje industrije kroz pažljiva pripovjedanja.
Integracijom društvenih medija i marketinga // IT podrške, stvaramo svijest i motivišemo odnos i ponašanja potrošača. Mi pomažemo onima kojima je potrebna vanjska perspektiva da bi sva njihova poslovanja stigla na viši nivo.

 

nasa-prica

Naša priča

„Danas je nova ivica izmedju prošlosti i budućnosti. Kako ćeš iskoristiti svoju današnju priliku?“

Kuda idete? Šta vas čeka u budućnosti, što se tiče posla, izdržavanja, i dalje? Svakodnevno pravimo izbore koji određuju našu budućnost. Neke prilike uzimamo, a neke propustimo. Neke nas prolaze, da se nikada više ne vide.

Jeste li zadovoljni načinom kako svoje zanimanje napreduje, ili je stiglo vrijeme za promjenu? Bez definitivne promjene, prošlost je još uvijek najpouzdaniji prediktor budućnosti. Svaki dan je ivica između vaše prošlosti i moguće budućnosti. Kako ćete iskoristiti današnje prilike da se odvojite od nezadovoljavajuće prošlosti, i da radite ka budućnosti koja se slaže sa vašim ciljevima?

Članovi naše stručne ekipe su stigli do slične tačke odluke u svojim karijerama. Njihovi lični odgovori na ova ista pitanja su ih dovela tu, u Crnu Goru, biser Jadranskog mora.

„At the moment of the creation of our planet, the most beautiful merging of land and sea occurred at the Montenegrin seaside… When the pearls of nature were sown, and an abundance of them were strewn all over this area…“

Lord Byron (1788-1824)

Svjedočili smo dragocenim biserima sopstvenim očima. Prirodna ljepota ove zemlje, koju zovemo svoj dom, jeste prekrasna. Što više blistava je iskra kreativnosti i inovativnosti kojima smo svjedočili u narodu ove veličanstvene zemlje. Njegoš je slavno napisao ove riječi:

„Udar nađe iskru u kamenu, bez njega bi u kam očajala.“

Petar II Petrović Njegoš (1813-1851)

Neka danas bude taj udar koji oslobađa iskru iznutra!

 

usluge

Usluge

Mi smo spremni da odgovorimo na bilo koji projektni zadatak sa pouzdanim i inventivnim rješenjima, opipljivim rezultatima i ugodnim, ali besprekornim radnim procesom.

Konsalting

Pružamo konsultantske usluge posvećene razvoju i promociji vašeg brenda, koristeći moć društvenih medija, upravljanju IT strategije i drugim oblastima ekspertize u okviru poslovnog sektora.

Dozvolite nama da pomognemo vama da dovedete vašu ideju, startup ili postojeće zanimanje u novu eru. Pomažemo kompanijama da se pomaknu iz prošlosti u budućnost sa marketingom društvenih medija, strategijom sadržaja i IT uslugama. Zajedno možemo da definišemo vaš brend u digitalnom dobu, i da nađemo kreativna rješenja za izazove u stalno promjenljivom poslovnom okruženju. 

Coworking

Coworking je centar usluga koje nudi Nova Ivica. Beta Bar, naš radni prostor, koji se nalazi nedaleko od samog centra Bara na prekrasnom primorju Crne Gore, je „podloga za testiranje“ saradnje, zajedničkih iskustava, i inspiracije – jedinstvena zajednica kreativnih ljudi koji rade zajedno na postizanju individualnih ciljeva. Hajde, testirajte zajedno sa nama u Beta Baru. Rezervišite svoje mjesto među nama danas!

Današnje poslovno okruženje, koje se stalno mijenja, nas je tjeralo do potrebe adaptivnog radnog prostora. Takođe nudimo usluge da promovišemo i podržimo otvaranje drugih coworking prostora širom Crne Gore i Balkana.

Programi

Programi Nove Ivice se realizuju u formi radionica, specijalizovanih obuka, i stručnih predavanja u saradnji sa stručnjacima industrije, partnerima, i institucijama.

Obrazovanje je najvažnije za razvoj uspješnih poslovnih ekosistema. Pružamo praktične obuke da dovedemo ideje do ostvarenja. Naši programi obezbjeđuju vještine koje pojedincima i kompanijama treba da donesu sopstveni rad u sadašnjost, i da razvijaju kulturu učenja kako bi se pripremili za svijetlu budućnost. 

counter
512

šolje kafe

21

zadovoljni studenti

5

završeni projekti

6

govoreći angažmani

ekipa

Ekipa

Pažljivo smo odabrali ekipu sa raznolikim iskustvom koja je spremna da odgovori na bilo koji projektni zadatak sa pouzdanim i inventivnim rešenjima, opipljivim rezultatima, i ugodnim, besprekornim radnim procesom.

Jeff
Jeff

Jeff

Izvršni direktor
Jennifer
Jennifer

Jennifer

Poslovni konsultant
Jeff

Jeff

Izvršni direktor
Jennifer

Jennifer

Poslovni konsultant